Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 


 Magyarország címereA Magyar Orvosi Kamara (MOK) minden Magyarországon működő orvos független, demokratikus, céhszerű testülete, amely tagjainak szakmai, erkölcsi és anyagi érdekvédelmet hivatott biztosítani. Működését köztestületként a képviseleti demokrácia elvei szerint fejti ki. Átlátható működésével és befolyásával nemcsak tagjait, hanem a lakosságot és annak egészségügyét is szolgálja "a beteg üdve a legfőbb törvény" szellemében.


[ Tudjon meg többet rólunk >> ]

[ A MOK elnökének köszöntője >> ]


MOK Fitness

Online foglalás

 • Foglaljon időpontot, módosítsa előjegyzéseit a MOK Fitness teremben! A foglaláshoz be kell jelentkeznie a MOK.hu-n érvényes felhasználói adataival.
  A szolgáltatás a MOK székházában (VI. kerület, Budapest, Szondi u. 100.) vehető igénybe.
MOK chip-kártya

Tudnivalók

 • A MOK valamennyi tagja - tagsági jogon - rendelkezik egy elektronikus Tagsági (chip) Kártyával. Fontos: Azok is rendelkeznek MOK chip-kártyával akik jelenleg már nem tagjai a MOK-nak. A 2007 évben történt kötelező kamarai tagság eltörlését megelőzően 43.000(!) MOK chip-kártya készült, illetve került kiküldésre. Gyakorlatilag minden magyar orvos rendelkezik ezzel a kártyával. Ha Ön nem találja, írjon a kartya@mok.hu címre!

 • MOK chip-kártyaMOK
  Chip-
  Kártya
  A MOK chip-kártya a MOK új Web-rendszerében működő szolgáltatások igénybevételének is kulcsfontosságú eleme.
NEK

Nemzeti Egészségügyi Kerekasztal

 • A 2004. május 24-én hivatalosan is megalakult a Nemzeti Egészségügyi Kerekasztal (NEK).
 • Céljai: A méltányosság elvének, az emberi méltóságnak megfelelő humánus egészségmegőrzés és betegellátás megvalósítása.

Tájékoztató a tagdíj befizetésről

 • A MOK közös számlaszáma:
  CIB Bank:
  11100104 19008501 37000004


  A közleményben kérjük feltüntetni a tagdíjfizető orvos nevét és pecsétszámát!


MOK.hu

 • A MOK korábbi web-lapja átmenetileg még elérhető, arra az esetre, ha esetleg nem találna meg valamilyen Önt érdeklő információt az új Web-rendszerünkben. Fontos információ, hogy már csak "statikusan", adatbázis háttér nélkül működik a régi mok.hu web-lap, a korábbi szolgáltatások (bejelentkezés, keresés, csak tagok számára elérhető tartalmak, szolgáltatások, stb.) értelemszerűen már nem működnek, nem elérhetőek. A MOK.hu „Classic” csak a korábban is publikusan elérhető információkat, híreket, dokumentumokat tartalmazza. Az alább elérhető MOK.hu „Classic” a MOK régi web-lapjának 2008. november 26-ai, publikus verzióját tartalmazza.MOK- Observer

Hírválogatás

 • A MOK web-rendszerének partnere, a hazai média-ipar legnagyobb sajtó-szemléző cége az Observer Médiafigyelő Kft. [ www.observer.hu ].
  A MOK sajtószemle oldalára látogató tagjaink néhány kattintással áttekinthetik a gyakorlatilag teljes magyar internetes média, számos szakmai tárgykörökben megjelent cikkeit anélkül, hogy több száz weboldalt kellene átböngészniük.Apróhirdetések

nem csak MOK tagoknak


KIEMELT TARTALMAINK

Van élet a végeken is, ezt bizonyítja dr. Rosta László, Felsőrajk és Gelse háziorvosa, aki semmiképpen nem szeretne példálózni, hiszen csak teszi a dolgát saját elképzelése szerint.

Téves elképzelés, miszerint ezzel az új foglalkozással a hiányzó orvosokat pótolni lehetne! Válaszra váró kérdések és külföldi tapasztalatok.

Március 15-én Széchenyi-díjjal ismerték el prof. dr. Dóczi Tamás akadémikus szakmai tevékenységét. Ennek kapcsán beszélgetett az Orvosok Lapja a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kara Idegsebészeti Klinikájának egyetemi tanárával, a Pécsi Diagnosztikai Központ ügyvezető igazgatójával.

A mai daganatterápiák igénylik az egyre fejlettebb diagnosztikát: dr. Dank Magdolna szerint a napi rutin részévé kell válnia a liquid biopsziának.

A jogszabály ellenére, a praxisok 15%-ában egyáltalán nem szűrik, 46%-ukban csak rizikófaktor megléte esetén szűrik az OSAS-t a gépjárművezetői engedélyhez szükséges orvosi vizsgálat során.

Az orvosok által eddig használt rendszer maradhat, de mögötte ott lesz az EESZT tudása.

Nagy megkönnyebbüléssel jár, hogy a terheket megoszthatjuk másokkal. Az átélt „nem vagy egyedül” élmény segíti a mindennapi munkát, a csoportmunka fejleszti az önismeretet.