news/1760_0_200.jpg
Lubics Szilvia doktornő önarcképe betűkből2017. szeptember 9. (szombat) 08:18magyarhirlap.huLapszemleA háromgyerekes ultrafutónő hitvallása az életről, a sportról, mindennapjairól.

Aki kíváncsi arra, hogy egy törékeny, háromgyermekes családanya hogyan képes lefutni az Athén és Spárta közti 246 kilométeres távolságot - nem is egyszer, hanem hatszor, s háromszor győztesként! -, az olvassa el Lubics Szilvia Másfél nap az élet című könyvét - olvasható a magyarhirlap.hu oldalán.

A zalai ultrafutó - civilben Hahóton fogorvos - első könyvét pénteken mutatták be Lentiben, a Thermal Hotelban, mától pedig megvásárolható lesz Budapesten is, a félmaratoni futóversenyen a Városligetben, ahol a szerző szombaton 15 órától, vasárnap pedig egész nap dedikálja.

A színes képekkel illusztrált, 320 oldalas könyvről Lubics Szilvia elmondta: ,,A könyv egy Spartathlonon végigvezetve meséli el élményeimet, gondolatai- mat, futásról, ultrafutásról megszerzett tapasztalataimat, élettörténetemet, a hétköznapjaimba is bepillantást engedve. A szavaimat férjem, Gyuri öntötte mondatokba, ő írta meg a könyvet. A dobogós helyezéseim mellett legalább annyi örömöt jelent számomra, ha más embereket is motiválni tudok abban, hogy elérjék a maguk elé kitűzött célokat"

 

Vissza

KEGFRISSEBB HÍREINK

MOK Akadémia 20182017. november 23.
További hírek...