news/2349_0_200.jpg
Háziorvosi rendelők újultak meg Szolnokon2017. december 6. (szerda) 07:23WeborvosLapszemleÖt rendelőt korszerűsítenek, a mostani felújítás fedezetét, 7,5 millió forintot az önkormányzati biztosította.

Felújítva fogadja e hét elejétől a betegeket Szolnokon a Zagyvaparti rendelő, ahol két felnőtt háziorvosi körzet működik. Az alföldi megyeszékhely önkormányzata - egy folyamatos rekonstrukció keretében - további rendelők korszerűsítését tervezi.
A mostani beruházás során kicserélték a nyílászárókat, teljesen felújították a váróhelyiséget, így a festés mellett kicserélték padozatot és a falburkolat, valamint a vizesblokkokat. Az elavultságot eltüntető munkák fedezetét, 7,5 millió forintot az önkormányzati biztosította - tájékoztatta Falusi Vajk önkormányzati képviselő a Weborvost.

Mint emlékeztetett, Szolnokon két évvel ezelőtt újult meg a Móra úton a gyermekfogászati rendelőknek helyet adó épület, jelenleg pedig a Móra úti ,,nagy" rendelő felújítása zajlik. A háziorvosok, illetve védőnők várhatóan jövő év elején költözhetnek vissza a modernizált épületbe. A képviselő jelezte, hogy a közeljövőben a Temető úti, illetve a Széchenyi körúti rendelő korszerűsítéséhez kezdenek hozzá.

Vissza

KEGFRISSEBB HÍREINK

Új 1,5T MR Baján2017. december 10.
További hírek...