Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Partnereink

Ezen az oldalon partnereink bemutatkozó anyagait, valamint szakterületünkhöz kapcsolódó szakmai információit helyeztük el.
A dokumentumok között termékismertetőket, alkalmazási előiratokat, kutatási eredményekről, szakmai újdonságokról szóló beszámolókat találnak a megfelelő jogosultsági szinttel rendelkező látogatóink.
Partnereink logóira kattintva felkereshetik önálló web oldalaikat is, ahol további részletes információkat olvashatnak tevékenységükről, termékeikről.

Fontos: A dokumentumokban szereplő információk NEM a Magyar Orvosi Kamara hivatalos álláspontját jelentik!

 • Finnrelax Szauna és Szabadidő Kft.

  [ www.finnrelax.hu ]

  Az 1994-ben alapított finn-osztrák vegyesvállalat finn vállalatok támogatásával néhány év alatt Magyarország egyik vezető szaunagyártójává fejlődött.
  A gyors ütemű fejlődésre alapozva a cégvezetés 1998-ban döntést hozott a termékskála kibővítéséről. A gondos piackutatás, valamint egy technikusokból és építészekből álló válogatott csapat együttműködése vezetett 1999-ben a Finnrelax infrakabinok valamint a Finnrelax gőzkabinok megjelenéséhez a wellness termékek piacán.
  A wellness területén érzékelhető komplex megoldások iránti emelkedő érdeklődés ösztönzött bennünket arra, hogy 2001-ben szoláriumokkal valamint kültéri masszázsmedencékkel bővítsük kínálatunkat. Ez alkalommal is nagy súlyt fektettünk arra, hogy magas minőségű termékek kerüljenek kiválasztásra, és ezeket kizárólagos magyarországi importőrként forgalmazzuk.
  2005-ben a Technogym, mely a kiváló minőségű fitnesz és wellness berendezések vezető nemzetközi gyártója, úgy döntött, hogy cégünket választja kizárólagos magyarországi importőrének. Ez a döntés is cégünk eredményes és átfogó koncepcióján alapszik.
  Mindennek köszönhetően ma a Finnrelax a fitnesz és wellnesz berendezésekkel kapcsolatos teljeskörű tanácsadás, koncepció kialakítás és látványtervezés mellett a legmagasabb minőségű wellness termékek teljes skáláját tudja kínálni és beszerelni.

 • Hyundai Holding Hungary Ltd./Kft.

  [ www.hyundai.hu ]

  A Hyundai Holding Hungay Kft., mint a Hyundai márka magyarországi importőre egyedi flottakedvezményben részesíti a Magyar Orvosi Kamara tagjait új gépjármű beszerzése esetén. A mindenkor érvényes kedvezményekről a Hyundai hivatalos márkakereskedői készséggel nyújtanak felvilágosítást.  Hyundai Holding Hungary Ltd./Kft.
  H-1182, Budapest
  Sallai út 15.
  www.hyundai.hu

 • Danubius Hotels Group

  A MOK, a MOK Komplex Pénzügyi Tanácsadó Kft., valamint a DANUBIUS Zrt. között létrejött stratégiai együttműködési megállapodás alapján a Kamara tagjai a DANUBIUS szállodalánc magyarországi szállodáiban MOK kedvezménnyel vehetik igénybe a szolgáltatásokat. Részletekért kattintson a logóra!

 • Observer Budapest Médiafigyelő Kft.

  Az Observer mintegy 5 éve határozta el, hogy a médiafigyelés területén is megmutatkozó computeres kihívásoknak úgy próbál megfelelni, hogy egy óriási beruházással ezeknek elébe megy. Külföldi példából kiindulva egy hazai fejlesztésű, EU-kompatibilis szoftverrendszer épült fel, amely forradalmian új megoldásokat kínál a médiafigyelésben. A keresőprogramok segítségével szinte a teljes magyar sajtó (a nyomtatott, az elektronikus és az online médiumok) anyagai feltárhatóak és elérhetőek. A keresőrendszerekbe a rádió-televízió műsorok leiratai 1997 óta, a nyomtatott újságok és az on-line médiumok cikkei 2000-től folyamatosan kerülnek bele. Ezen programcsalád kifejlesztéséért az OBSERVER 2000-ben COMPFAIR-díjat kapott.

  Az egészségügyi sajtófigyelés szolgáltatás üzemeltetői:
  Observer Budapest Médiafigyelő Kft. [ www.observer.hu ] és az IntelliMed Kft. [ www.intellimed.eu ]

 • IntelliMed Hungária Kft.

  Az IntelliMed Hungária Kft. biztosítja a MOK web-rendszerének technológiai hátterét. Elhivatott csapatunk munkáját azzal a meggyőződéssel végzi folyamatosan, hogy egyre több egészségügyi szakember válik képessé korunk elvárható informatikai kultúrájának szintjén használni az Internetet, illetve a számítógépet és ebben megoldásaink segítségükre lehetnek számukra.

  Az eltelt évek, úgy tűnik, igazolták elképzeléseink helyességét; rendszereinket háttérként ma már közel 60 orvos-szakmai szervezet, egészségügyi intézmény, vállalkozás veszi igénybe, köztük pl. olyan meghatározó intézmények, mint a Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségtudományi Centruma (DE OEC), vagy az olyan több évtizedes léttel, hagyományokkal rendelkező Orvos Társaságok, mint amilyen pl. a Magyar Kardiológusok Társasága, vagy a Magyar Diabetes Társaság.

  A MOK web-rendszerének fejlesztője és üzemeltetője:
  IntelliMed Hungária Kft.
  [ www.intellimed.eu ]

 • Orvos-szakmai társaságok

  A MOK a meglévő együttműködések keretein túl elektronikusan is együttműködik olyan Orvos-szakmai társaságokkal, melyekkel az elmúlt években kölcsönösen jó szakmai kapcsolatokat épített ki.
  Az elektronikus együttműködéshez további biztos hátteret az nyújt az, hogy a MOK.hu, valamint számos orvos-szakmai társaság számára ugyanaz a technológia szolgál elektronikus kommunikációs háttérként.

  Az együttműködő orvos-szakmai Társaságok Web-rendszereinek hátterét az IntelliMed Kft. biztosítja [ www.intellimed.eu ]

 • SpringMed Kiadó

  [ www.springmed.hu ]

  A SpringMed Kiadó hat éve kezdte meg tevékenységét azzal a céllal, hogy minőségi egészségügyi ismeretterjesztő, egészségnevelő és orvosi kiadványokat hozzon létre – felismerve azt az igényt, hogy a betegek és hozzátartozóik szeretnének többet tudni a betegségükről, egészségügyi problémáikról, tehát saját sorsukat igyekeznek „jobban kézben tartani”. A MOK.hu-n is elérhető SpringMed betegtájékoztató rendszer elérhetővé tételével ezt a célt szeretnénk közösen, szélesebb körben megvalósítani. A kiadó több mint tíz indikációban több mint száz egészségügyi ismeretterjesztő könyvet és rövid betegtájékoztatót hozott létre a szakmai társaságok aktív közreműködésével.


  A beteginformációs rendszer üzemeltetői:
  SpringMed Kft. [ www.springmed.hu ] és az IntelliMed Kft. [ www.intellimed.eu ]

KIEMELT TARTALMAINK

Van élet a végeken is, ezt bizonyítja dr. Rosta László, Felsőrajk és Gelse háziorvosa, aki semmiképpen nem szeretne példálózni, hiszen csak teszi a dolgát saját elképzelése szerint.

Téves elképzelés, miszerint ezzel az új foglalkozással a hiányzó orvosokat pótolni lehetne! Válaszra váró kérdések és külföldi tapasztalatok.

Március 15-én Széchenyi-díjjal ismerték el prof. dr. Dóczi Tamás akadémikus szakmai tevékenységét. Ennek kapcsán beszélgetett az Orvosok Lapja a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kara Idegsebészeti Klinikájának egyetemi tanárával, a Pécsi Diagnosztikai Központ ügyvezető igazgatójával.

A mai daganatterápiák igénylik az egyre fejlettebb diagnosztikát: dr. Dank Magdolna szerint a napi rutin részévé kell válnia a liquid biopsziának.

A jogszabály ellenére, a praxisok 15%-ában egyáltalán nem szűrik, 46%-ukban csak rizikófaktor megléte esetén szűrik az OSAS-t a gépjárművezetői engedélyhez szükséges orvosi vizsgálat során.

Az orvosok által eddig használt rendszer maradhat, de mögötte ott lesz az EESZT tudása.

Nagy megkönnyebbüléssel jár, hogy a terheket megoszthatjuk másokkal. Az átélt „nem vagy egyedül” élmény segíti a mindennapi munkát, a csoportmunka fejleszti az önismeretet.